mp3lizard.com
_

Promote your band for free!

Search mp3lizard.net


Search mp3lizard.net

_


MP3Lizard.com

Lautuma

Lautuma
  Send feedback: Click here
  WWW: http://myspace.com/lautuma
 

Check also other artists that play

metal

 

Members of the band

  Jage-Bass
  Ari-Guitar
  Louhi-Drums
  Tommi-Laulu

General info

  Lautuma (lat. livor mortis) on kuoleman jälkeen ruumiin iholle ilmaantuva violetinpunainen väritys, joka johtuu punasolujen vajoamisesta painovoiman vaikutuksesta alaspäin, kun verenkierto on pysähtynyt.
  
  Herran vuonna 2006, kaksi kaverusta Jage ja Ari jonkin aikaa kaksistaan soiteltuaan päättivät alkaa etsimään rumpalia. Sopiva kanditaatti löytyikin lehti-ilmoituksen kautta ja Louhi- niminen rumpukone, joka oli aikaisemmin paukuttanut Devilry nimisessä metallikokoonpanossa liittyi miehistöön. Louhi risti orkesterin X-Scale nimiseksi ja homma lähti käyntiin. Kaverit soittelivat kolmestaan, kunnes oli aika jälleen ottaa uusi askel ja alkaa etsiä solistia.
  
  Solisitia etsittiin myös lehti-ilmoituksen välityksellä ja useampi laulaja kävi esittäytymässä treenikämpillä. Kuitenkaan ei oikein tahtonut sellaista konseptiin sopivaa miestä löytyvän. Meni vuosi eteenpäin ja Jage löysi puhelimestaan numeron, joka oli jäänyt talteen lehti-ilmoituksen tiimoilta ja päätti kokeilla josko toisessa päässä kukaan vastaisi.
  
  Puhelu meni Tommille, joka oli tavoitellut laulajan paikkaa vuotta aikaisemmin, muttei jostain ihmeellisestä syystä koskaan saapunut koelauluun. Nyt Tommi kuitenkin saapui paikalle ja ensimmäiset treenit vetäistiin. Tommi oli aikaisemmin laulanut Santio- nimisessä punkbändissä ja sanoittanut paljon biisejä suomeksi. Tommi ehdottikin että tekisi suomalaiset sanat kokeeksi bändin aikaisempaan materiaaliin ja että jos se toimisi niin alettaisiin tekemään suomenkielellä. Ja hommahan toimi! Bändi muutti kielen kotoisaksi suomeksi ja nimensä Lautumaksi ja alkoi kova treenaaminen ja sovittaminen, haaveena saada aikaan demo kevääksi.
  
  Lopulta toukokuussa valmiiksi oli saatu viiden biisin demo, jonka nauhoitti bändin treenikämpillä Jari " Tupi " Tuomainen. Biisit julkaistiin heti Myspacessa, josta ne voi ladata. Kannet demoon teki ja suunnitteli Etelä-Afrikkalainen guru Riaan Woest.
  
  Bändin musiikki on melodista metallia, joka on saanut vaikkutteita koko metallin laajasta kentästä. Kasarimeininki kuitenkin paistaa kaikesta tekemisestä läpi. Sanoitukset kertovat hyvän ja pahan taistelusta, tuskasta ja kuolemasta, joten HYVÄÄ YÖTÄ JA PAHAA PÄIVÄÄ kaikille.

Download free music

 
Askel n/a Download
Johtaja n/a Download
Peto n/a Download
Piina n/a Download
Saattaja n/a Download

Latest tracks

Last week's top 5 tracks